Scrie un comentariu

cnmv delegatieolanda

Dând curs unei colaborări începută în urmă cu un an, Colegiul Naţional “Mihai Viteazul” Turda a fost gazda unei delegaţii olandeze de la Fontys School of Teacher Training for Secondary Education.

 

Scopul general al vizitei a fost acela ca partenerii olandezi să afle mai multe despre sistemul educaţional din România.

Atât studenţii, cât şi profesorii invitaţi au asistat la ore de biologie (prof. Ligia Mînican), geografie (prof. Gabriela Iosof) şi fizică (prof. Dumitru Georgescu), au vizitat şcoala și muzeul de ştiinţe naturale al colegiului.

Vizita s-a încheiat cu o sesiune de discuţii în care s-au făcut aprecieri asupra strategiilor şi mijloacelor didactice utilizate în cadrul orelor de ştiinţe, asupra conţinutului curricular şi relaţiei profesor-elev. 

Pentru buna desfășurare a activităților didactice comune au mai contribuit prof. Maria Ceclan și prof. Mioara Boboia, interpretarea și traducerea pentru studenții olandezi a fost asigurată de elevi ai colegiului din clasele cu studiu intensiv al limbii engleze, a X-a B și a XI-a B.

Director, 

Prof. Alexandra Zamfir

 

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator