m install
petlinii
nello construct

Școala ”Ioan Opriș” este CAMPIOANĂ NAȚIONALĂ la șah!

floris

Școala Gimnazială ”Ioan Opriș” din Turda a câștigat titlul de CAMPIOANĂ NAȚIONALĂ la șah, în urmă cu puțin timp, la finalul unei competiții pe care a dominat-o autoritar! Doi componenți ai echipei au fost cei mai buni, la masa lor!

 

Performanța înregistrată de echipa Școlii ”Ioan Opriș”, pregătită de Marin Fântână, este una extraordinară, atât prin prisma faptului că la finală au participat campioanele județelor din întreaga țară, cât și datorită manierei categorice în care s-au impus în cele 7 runde, având 6 victorii, 1 egal și 13 puncte la final (din totalul de 14), în timp ce ocupanta locului 2 a avut 9 puncte.

Finala Campionatului Național Școlar de șah s-a desfășurat la Băile Olănești, iar din echipa pregătită de Marin Fântână au făcut parte: Pataki Dragoș Ioan, Revnic Radu Andrei, Străjan Andrei și Papp Blanca Maria.

De menționat că Străjan Andrei a fost cel mai bun la masa 3, luând medalie e aur, cu 7 victorii din 7 meciuri, în timp ce Papp Blanca Maria a fost cea mai bună la masa 4, cu 5,5 puncte din 7 posibile, luând și ea medalie de aur.

În ultimii ani, de când antrenorul Marin Fântână a încercat să revigoreze șahul la nivelul copiilor, șahul juvenil din zona Turda – Câmpia Turzii a înregistrat un reviriment notabil, copiii ajungând să câștige titluri importante, în competiții cu adversari de calibru.

Dă un LIKE sau distribuie articolul, dacă crezi că acești copii merită asta!

Citește și:

Copilul tău poate fi următorul campion! Se fac înscrieri la Clubul de șah Potaissa Turda!

sah opris 02

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: