fbpx

pmp 1300x300

PNL1300x300pxTrio

asacons montatorprefabricate

alde banner 728x90 06

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

agricool

În fiecare an, Colegiul „Emil Negruțiu” organizează evenimentul AgriCool. Aici, elevii din clasa a VIII-a află mai multe lucruri despre oportunitățile pe care le oferă colegiul și se întâlnesc cu elevii și cu profesorii gazde.

 

La ediția din acest an, desfășurată în 23 mai, după obișnuitul tur al școlii, elevii veniți în vizită au luat parte, în cantina colegiului, la prepararea cocktailurilor, la pregătirea și coacerea haioșelor, dar și la degustarea acestor produse. În curtea școlii, elevii din clasele de veterinari și profesoarele acestora, au făcut demonstrații la ovoscop, la microscop și o atractivă introducere în apicultură.

Evenimentul s-a încheiat cu un mare barbeque pentru toți cei prezenți.

Alături de elevii și profesorii Colegiului „Emil Negruțiu”, la activități au participat elevi și profesori de la școlile gimnazilale „Teodor Mureșanu” Turda, „Andrei Șaguna” Turda, „Ioan Opriș” Turda, Călărași, „Mhai Vodă” din Mihai Viteazu și Moldovenești.

Evenimentul s-a bucurat de susținerea financiară și materială a Fundației Civitas pentru Societate Civilă și a Primăriei Turda.

Pentru anul școlar 2018-2019, Colegiul „Emil Negruțiu” își propune să orgtanizeze două clase de liceu - Tehnician veterinar, respectiv Tehnician în turism – și două clase de școală profesională -   Brutar – patiser, respectiv Chelner – ospătar.        

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator