Scrie un comentariu

absolventi Rebreanu2

În această dimineață la Teatrul Aureliu Manea Turda a avut loc festivitatea de absolvirea a liceenilor de la Liceul Liviu Rebreanu.

 

Pentru aceștia a sunat pentru ultima oară clopoțelul, urmând ca de acum încolo să pășească în viața de adult, nu înainte de-a trece „examenul maturității” – Bacalaureatul.

Prezidiul a fost format din directorul școlii- Angela Candrea, preotul Dumitru, administratorul public - Dorin Apahidean în calitate de reprezentant al primarului Matei Cristian, profesorii Nuți Vlad și Nicul Alexandrescu.

Părintele Dumitru - reprezentantul Bisericii Ortodoxe a deschis activitatea cu o rugăciune.     

Calitatea de moderator al evenimentului i-a revenit directorului Liceului Teoretic "Liviu Rebreanu", doamna Angela Candrea.

Rând pe rând cei prezenți au vorbit despre importanța unității de învățământ turdene și despre rezultatele deosebite obținute de elevii școlii la olimpiadele și concursurile naționale și internaționale.

Momentele speciale nu au fost puține la număr, de la intonarea celebrului Gaudeamus, premierea șefilor de promoție și a elevilor cu rezultate deosebite la olimpiadele școlare, înmânarea cheii- practic schimbul între generații de la elevii claselor a XII-a, spre colegii lor mai mici din clasa a XI-a, mesajul absolvenților, toate au stârnit un val de emoție și bucurie pentru cei prezenți în sala de spectacol a Teatrului Aureliu Manea.

Șefii de promoție sunt Romilă Theodor și Komaromi Diana-Melania.

„A sunat clopoțelul ultimei ore pentru încă o generație de absolvenți ai Liceului Teoretic "Liviu Rebreanu" Turda.

Își întind aripile spre viitor  84 absolvenți tineri care au ales drept loc al formarii liceul nostru: 30 de la clasa cu profil Științele Naturii - dirigintă Mândroc Vasilica, 27 de la clasa cu profil Științe Sociale - dirigintă Vlad Nuți-Gabriela, 27 de la clasa cu profil Sportiv - diriginte Nicolae Alexandrescu.

Avem bucuria de a putea trece în bilanțul lor rezultate deosebite obținute de-a lungul carierei lor de liceeni la olimpiadele și concursurile școlare etapa județeană și națională ...Alăturăm performanțelor deosebite și faptul ca rezultatele școlare sunt îmbucurătoare pentru toți absolvenții, iar la aceasta a contribuit hotărâtor și colectivul didactic care s-a ocupat de formarea acestor tineri, precum și susținerea familiilor lor.

Anii  lor de liceu au însemnat  emoții, frământări, muncă și perseverență care sa-i îndreptățească la a-și dori să devină în primul rând oameni și a visa să se împlinească în cariere de succes.... Azi ne luam „La revedere” și le dorim absolvenților noștri mult succes în tot ceea ce și-au propus, cu speranța că am reușit să fi pus temelia unor drumuri presărate de satisfacții!” spune directorul Angela Candrea în discursul festiv.

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator