fbpx

Icon Scrie un comentariu

elevi robot

CyberPunk Robotics, o echipă de elevi de la Colegiul Național ”Mihai Viteazul” din Turda (CNMV), și-a prezentat vineri robotul cu care au concurat la o competiție națională organizată la București (First Tech Challenge), în fața colegilor, a cadrelor didactice, a sponsorilor și a celor care au susținut participarea, dar și în fața reprezentanților mass media.

 

Prezentarea a cuprins, explicativ, departamentele din componența echipei, cu prezentareea fiecărui membru și a rolului avut, dând un exemplu celor prezenți că tinerii se pot implica cu seriozitate în ceea ce fac, dacă pun pasiune.

Printre cei care au sprijinit realizarea acestui proiect se numără: Compania de Apă Arieș Turda, Holcim Turda, Saint Gobain Weber, Domeniul Public Turda, Patiseria Rusalca, Club Rotary Turda, Cikxauto, Asociația Arhanghel Rafael, InterArte Turda. Conducerea CNMV le-a mulțumit celor care au acordat sprijinul necesar punerii în practică a proiectului de realizare a acestui robot.

Elevii care s-au implicat în acest proiect sunt: Alex Sărmășan, Andreea Tătar, Bogdan Silvășan, Cristian Bota, Cristina Vâtcă, Dan Mustea, Diana Dumitriu, Ioana Roxana Gaiță-Copil, Alex Moldovan, Horia Roman-Crișan, Robert Schlanger, Dan Tudor, Tudor Stancu, Denis Zilai, Tudor Șipoș.

Foarte interesant este că această activitate este mai mult o pasiune a tinerilor liceeni, pregătindu-se pentru competiție după orele de școală. Zilnic, 1-2-3 ore, mai ales în perioada de pregătire a robotului pentru marea competiție, au stat și au încearcat perfecționarea variantei de robot, au testat comenzile cu ajutorul software-ului realizat în acest sens și au stabilit detaliile unei cât mai bune organizări a echipei, cu atât mai mult cu cât echipa va funcționa și anul viitor.

Echipa CyberPunk Robotics de la CNMV Turda are și o pagină de Facebook, unde îi puteți contacta pentru a le acorda ajutor sau pentru a le transmite mesajul dvs:

https://www.facebook.com/ROBOCNMV2017/

Vezi mai jos un videoreportaj realizat la această prezentare:

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator