Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Consulul Onorific al Franței la Turda pentru a le vorbi Tinerilor despre Carieră

kaufland 650x100 22.12

Duminică, Pascal Fesneau, administrator la Energom și Pfeiffer Vacuum România, responsabil al Centrului de Afaceri Franco-Român și Consul Onorific al Franței la Cluj, a venit la Turda pentru a susține un atelier interactiv de orientare în carieră pentru tineri elevi de liceu. Participanți la acest atelier au fost membrii Business Club - The Da Vinci System care a fost și organizatorul activității.

 

Consulul a pus un accent deosebit pe gradul de dezvoltare economică prezent în zona județului Cluj și i-a sfătuit pe tineri să rămână în țară, unde oportunitățile pentru afaceri sunt imense și potențialul acestora poate fi valorificat.

De asemenea, acesta a insistat și asupra complementarității educației formale, oferite în școli, și a activității extrașcolare, care îi ajută pe elevi să își găsească pasiunea profesională, precum și să își însușască noi competențe.

"Când am început activitățile Business Club nu ne-am fi gândit că o să primească o dimensiune internațională în conținutul abordat. Este foarte important pentru noi, ca tineri, să interacționăm cu modele pozitive de succes profesional și să le aflăm povestea. Pentru asta, îi sunt recunoscătoare atât domnului Fesneau pentru acceptarea invitației noastre, cât și Companiei de Apă Arieș, partenerul care a găzduit această activitate și a sprijinit numeroase alte activități." ne transmite Pataki Noemi, Coordonatorul Business Club.

Acest eveniment a fost unul deschis publicului, unde participanții s-au putut înscrie în The Da Vinci System, iar sâmbăta aceasta, 3 februarie, va fi al doilea Atelier de Performanță deschis publicului în cadrul clubului de Numere unde vă așteaptă cu drag!

Pentru mai multe detalii, îi puteți găsi pe pagina de facebook https://www.facebook.com/TheDaVinciSystem/


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...