Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Tradițiile culinare de Crăciun au ajuns la ediția a X-a, la Colegiul Rațiu Turda (GALERIE FOTO + VIDEO)

kaufland 650x100 22.12

Astăzi, Colegiul DR.I.Rațiu din Turda a găzduit o activitate tradițională dedicată sărbătorilor de iarnă. Este vorba despre „Tradiții culinare de Crăciun” parte a proiectului „Călătorii Culinare” realizat sub egida Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj.

 

Potrivit directorului instituției de învățământ, Marilena Nemeti, evenimentul a ajuns la cea de-a Xa ediție. Activitatea a cuprins un program artistic susținut de elevii școlii cu scenete și colinde de Crăciun, atât din repertoriul național cât și internațional, dar și o degustare de preparate culinare.

Preparatele culinare realizate de elevii școlii de la secțiile de turism și alimentație publică, au încântat papilele gustative ale audienței, de la mâncăruri de post, prăjituri, aperitive, friptură, până la salate, pâine de casă, toate au fost apreciate la justa valoare de „degustători”.

Printre invitați s-au numărat fostul director al școlii - Marioara Piper, consilierii Pîrlea Daniela de la PSD și Zoltan Radu-PMP, șeful Asociației de Protecție a Consumatorilor Turda- Iona Chiorean, cadre didactice, elevi.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...