Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Proiectul „Fii pregătit pentru a ajuta” a ajuns la final (Foto + Video)

kaufland 650x100 22.12

Astăzi, 7 decembrie 2017, în Sala Festivă a Colegiului Național „Mihai Viteazul” Turda s-a desfășurat ultima activitate din cadrul proiectului „Fii pregătit pentru a ajuta” – activitatea de diseminare a rezultatelor proiectului.

 

Obiectivul general al proiectului a fost formarea tinerilor din CNMV și a celor din comunitatea locală, în spiritul implicării voluntare și soluționării unor probleme sociale și culturale.

În total, au participat peste 180 de elevi.

Proiectul (desfășurat în perioada septembrie-noiembrie 2017) realizat în parteneriat cu ISU Cluj a fost gândit ca o inițiativă ce pune în centru:

  • - Valorile voluntariatului prin acțiunile tinerilor.

În cadrul proiectului s-a constituit „Clubul tinerilor voluntari” ai CNMV, tineri ce au desfășurat o gamă largă de activități.

„Prim ajutor medical în situații de urgență” și „Acționez voluntar în situații de urgență”) incendii, inundații, dezastre naturale, epidemii) – activități realizate în colaborare cu ISU Cluj, Centrul SMURD.

„Adoptarea unui spațiu verde” (acțiuni de ecologizare, de curățare și amenajare a spațiului; adoptarea unor norme de comportament adecvate conviețuirii armonioase cu natura)

„Noi vrem să ajutăm!” (acțiuni caritabile)

Activitățile au fost extrem de apreciate și toți participanții la proiect (mai ales activitățile practice realizate în colaborare cu Centrul SMURD) și au avut drept rezultat responsabilizarea tinerilor, sporirea spiritului civic, implicarea lor în viața comunității și interacțiunea interumană.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Joi, 24 mai, ora 18.00:

Handbal, Liga Națională. Potaissa Turda - CSM București.

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...