Scrie un comentariu

Școala Gimnazială „Avram Iancu” Turda a primit Certificatul European de Calitate 2017, pentru activitatea deosebită în cadrul Proiectului eTwinning AVAP- Artă, Veselie, Armonie, Prietenie.

 

Proiectul AVAP - un proiect de colaborare europeană eTwinning, a constituit ocazia de a aborda domeniul artistico-plastic într-un mod inedit. Toate activitățile desfășurate au purtat amprenta TIC: de la instrumentele oferite de spațiul proiectului, Twinspace, până la rețele de socializare, email, servicii Google sau Yahoo.

Participarea elevilor la proiectul AVAP, implementat în anul şcolar 2016-2017, le-a oferit acestora un alt tip de educaţie, diferit de cel tradiţional, contribuind la îmbunătăţirea actului educaţional şi oferind o modalitate eficientă de abordare a educaţiei secolului în care trăim.

Ca produs final al proiectului, s-a realizat o expoziţie cu lucrările copiilor: „Culoare mişcare şi lumină”, găzduită de Clubul Copiilor din Turda şi coordonată de către domnii profesori: Finica Bodea, Gabriela Crişan, Cristina Ciurtin şi Alin Bîlc. Această expoziţie a fost, fără îndoială cel mai eficient instrument de promovare a lucrărilor finale din cadrul proiectului AVAP.

Prof inv.primar

Cristina-Maria Ciurtin și Finica Bodea

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Tu ești un vizitator anonim ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator
Statistici T5