Scrie un comentariu

Colegiul Tehnic Victor Ungureanu din Câmpia Turzii a lansat astăzi un proiect finanțat pe fonduri europene în valoare de 60.000 €,  pentru elevii de la două specializări. Acest proiect își propune formarea și calificarea profesională europeană a tinerilor din domeniul vocațional.

 

Scopul proiectului este acela de a îmbunătăți procesul de tranziție de la educație și formare către piața muncii. Astfel că, pentru elevii CTVU această activitate va fi o modalitate excelentă de a-și testa și perfecționa abilitățile, atât cele practice cât și cele tehnice.

Elevii au susținut mai multe probe de verificare a cunoștințelor tehnice și de limbă, 28 dintre ei urmând să plece în Marea Britanie, respectiv Germania, în lunile noiembrie 2017 și iunie 2018. Anterior plecării, elevii vor susține 20 de ore pregătire tehnică cu profesorii specializați în electrotehnică și mecanică, urmând de asemenea și cursuri de perfecționare a limbii engleze.

La eveniment au fost prezenți reprezentanți ai Primăriei și Consiliului Local, precum viceprimarul Robert Szabo sau Irina Munteanu și reprezentanți ai Poliției.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Tu ești un vizitator anonim ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator