marian morar
m install
nello construct

Un copil a murit în timpul pauzei, la o școală din Cluj!

zamblau eugen

Un copil în vârstă de opt ani a murit subit, chiar în timpul unei pauze dintre ore. Tragedia a avut loc în cursul zilei de luni, sub ochii a sute de elevi care se jucau în curtea școlii, menționează EVZ.

”Oficialii de la Inspectoratul Școlar Cluj susțin că elevul era cunoscut cu probleme cardiace, fiind operat în cursul anului trecut.”, menționează sursa citată.

La fața locului a ajuns un echipaj de la SMURD, care s-a chinuit timp de o oră să-l salveze pe băiețel, însă nu au mai reușit.

”La scoala a sosit si un echipaj al politiei pentru a cerceta cazul.”, menționează Ziar de Cluj.

„Un elev în vârstă de 8 ani, din clasa a III-a, de la Şcoala Gimnazială Iuliu Haţieganu Cluj-Napoca a decedat luni, din cauze medicale. Era într-o pauză, pe hol, şi a căzut. Un echipaj al SMURD a intervenit şi a efectuat timp de o oră manevre de resuscitare, dar din păcate s-a constatat decesul. Avea o problemă medicală congenitală, fusese operat pe inimă în urmă cu un an. A mai avut un episod anterior în care a căzut, mai avusese probleme de acest gen”, a spus Valentin Cuibus, inspector-șef în cadrul ISJ Cluj, citat de Ziua de Cluj.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2