Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Liceul Teoretic Pavel Dan premiat la Concursul Național „Proiecte de Mediu”

kaufland 650x100 22.12

modulo 550

terran 650

În perioada 21 – 26 iulie 2017 a avut loc a XIX-a ediție a Concursului Național de Proiecte de Mediu, care s-a desfășurat în tabăra Muncel, județul Iași.

 

Acest concurs  face parte din cadrul programelor naționale “Educaţia de mediu în învăţământul preuniversitar” şi “Educaţia pentru sănătate în şcoala românească”,  asigurând complementaritatea educațională, îmbinarea educației formale cu cea nonformală. Competiția a oferit tuturor participanților posibilități de dezvoltare personală , de aplicare a teoriei în practică, de formare și exersare a competențelor, dar și de manifestare a capacității creative.

Județul Cluj a fost reprezentat de două echipaje: un echipaj pentru nivelul gimnazial , reprezentat de elevi de la Liceul Teoretic “Pavel Dan” din Câmpia Turzii și un echipaj pentru nivelul  liceal, reprezentat de  Liceul Teoretic “Nicolae Bălcescu” din Cluj-Napoca .

Din echipajul de gimnaziu de la Liceul Teoretic “Pavel Dan” au făcut parte doi elevi: Călin Oana din clasa a VI-a și Moldovan Darius Alexandru din clasa a VII-a . Cei doi elevi au fost coordonați de  prof. de biologie Turcu Ana. Echipajul de gimnaziu a obținut locul II, prestația celor doi elevi fiind  foarte apreciată în acest concurs.

Liceul Teoretic ”Nicolae Bălcescu” Cluj-Napoca, reprezentat de eleva  Berindean Alexia  a obținut, de asemenea, locul II, juriul fiind impresionat de complexitatea proiectului.

Elevii de la Liceul Teoretic “ Pavel Dan” s-au prezentat la acest concurs cu un proiect legat de factorii de stres care influențează activitatea albinelor, intitulat  “ Un miracol al naturii ! Perfecțiune sau … har divin ?”. Tema proiectului a atras atenția comisiei de jurizare prin modul de abordare , originalitate și actualitatea temei.

Felicităm elevii celor două echipaje care au reprezentat județul Cluj la această competiție și le dorim succes în continuare.

                  

                                                          Prof. Ana Turcu- Liceul Teoretic Pavel Dan


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Miercuri, 23 mai, ora 17.30:

Fotbal, Cupa României. Alvio Cuzdrioara - Sticla Arieșul Turda.

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...