Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Activități de zilele CNMV (Foto+Video)

kaufland 650x100 22.12

Astăzi au fost organizate la Colegiul Național Mihai Viteazu din Turda, activitățile de aniversare a Zilelor CNVM, astăzi împlinindu-se 108 ani de existență a celui mai renumit liceu din zona noastră.

 

Deschiderea oficială a activităților a avut loc în sala Festivă a liceului, apoi elevi din clasele a III-a, a IV-a și a V-a, de la mai multe școli din Turda, au participat la un concurs, pe mai multe etape, care a avut ca temă protecția mediului și mâncarea sănătoasă. Elevii au avut de trecut patru probe: postere-eco (elevii au trebuit să facă postere din diferite poze), recunoaște fructul (elevii au trebuit să recunoască fructe, legați la ochi), reciclat viteză (elevii au trebuit să recicleze cât mai multe obiecte, într-un timp cât mai scurt), vânătoare fructe (elevii au căutate fructe, care au fost ascunse în iarba de pe terenul de sport).

Activitățile au continuat în sala festivă, unde mai mulți elevi de la CNMV au susținut momente artistice. De asemenea, la final, a avut loc și festivitatea de premiere, condusă de profesoara Cristina Moldovan.

„Săptămâna altfel” a fost plină de astfel de activități la CNMV, miercuri având loc și o sesiune de comunicări în limba engleză.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...