Live Video
 

Elevii Colegiului Național “Mihai Viteazul” în olimpiade și concursuri școlare

modulo 550

terran 650

De ani, în fiecare primăvară, culegem, cu emoție, florile unei  fericite întâlniri între discipol și maestru, între alumnul dornic să primească  tot ce mentorul său are de dăruit cu dedicație, răbdare și nedisimulată bucurie.  E bucuria de a ști că el, elevul, te așteaptă, în fiecare zi, să îi apropii  pașii, o dată mai mult, de calea  excelenței.

O parte semnificativă din elevii Colegiului au împlinit, și în acest an, prin rezultate remarcabile la concursuri și olimpiade, așteptările profesorilor lor, dar și ale părinților, care le-au înțeles visele și i-au susținut.

Din cei 142 elevi participanți la etapele județene ale olimpiadelor și concursurilor școlare:  11 elevi vor reprezenta județul Cluj la etapele naționale și 2 elevi vor reprezenta România la Conferința Internațională a Tinerilor Cercetători.

Elevii Colegiului Național ”Mihai Viteazul” Turda au obținut numeroase premii și mențiuni la concursuri școlare importante: 11 premii I, 6 premii II, 7 premii III42 mențiuni și 1 premiu special.

Respectul nostru se îndreaptă către acești copii care știu, deja, prea bine, că drumul aspru către stele este un drum vrăjit de ispitirile, de tainele călătoriei: mai mult decat victoria, rămâne frumusețea, mereu proaspătă, a  descoperirii. 

Responsabila Comisiei pentru promovarea imaginii şcolii, prof. Cristina MOLDOVAN

DIRECTOR, Prof. Alexandra Maria ZAMFIR


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...