Live Video
 

Prima ediție a Târgului de Paști la Școala Teodor Murășanu Turda

modulo 550

terran 650

Școala Gimnazială ”Teodor Murășanu” Turda a organizat marți, 11 aprilie 2017, prima ediție a Târgului de Paști, eveniment cultural care își propune să devină tradițional în cadrul instituției școlare.

Programul manifestării a cuprins, pe lângă cuvintele unor îndrumători spirituali din rândul diferitelor culte religioase creștine reprezentate în școală, și momente muzicale susținute de grupul vocal-instrumental ”Maranata”, de corul de copii al Bisericii ”Alfa și Omega” precum și de un grup de patru soliste din cadrul corului ”Simbol” al Catedralei Ortodoxe.

Copiii și adulții prezenți au aflat detalii despre tehnica încondeierii tradiționale a ouălor și au avut apoi prilejul de a cumpăra obiecte cu specific pascal realizate de elevii școlii.

„Evenimentul, realizat în colaborare cu Asociația SOS, a avut rolul de a oferi tuturor celor prezenți prilejul de a-și deschide sufletele pentru a primi încă de acum un strop din lumina marii sărbători creștine care se apropie” informează conducerea scolii.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...