marian morar
m install
nello construct

Ziua Porților Deschise la Școala „Teodor Murășanu” (Video)

zamblau eugen

Școala „Teodor Murășanu” din Turda a organizat Ziua Porților Deschise, astfel încât, părinții și viitori elevi au putut sta de vorbă cu învățătorii.

Evenimentul s-a întins pe parcursul a două zile, ieri fiind dedicată clădirii de pe strada Gheorghe Barițiu, în timp ce astăzi a fost rândul clădirii de pe strada Rațiu.

Directoarea școlii, Gianina Matei, ne-a declarat: „Ziua Porților Deschise este o tradiție, este foarte important ca viitorii elevi să ne viziteze școala, viitoarea clasă. De asemenea, le stăm la dispoziție părinților, bunicilor, dacă au anumite întrebări. În acest an școlar, avem și after-school, cerut de părinți. Unitatea școlară este foarte bine dotată, cu o bază materială foarte bună, cu niște cadre didactice foarte bine pregătite. Școala noastră oferă tot ceea ce este necesar pentru o educație optimă.”

Directoarea adjunctă de la „Teodor Murășan”, Carmen Szekely, a declarat: „În legătură cu înscrierea, este foarte important, ca în perioada 27 februarie – 16 martie, să vină să se înscrie, indiferent de circumscripția din care fac parte. În aplicația informatică, există o opțiune de întoarcere la școala de circumscripție, în cazul în care, la școala la care s-a înscris, nu mai există locuri libere.”

La școala „Teodor Murășanu” se va face o limbă străină (engleză), inclusiv din clasa pregătitoare.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2