Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Ziua Porților Deschise la Școala „Teodor Murășanu” (Video)

kaufland 650x100 22.12

Școala „Teodor Murășanu” din Turda a organizat Ziua Porților Deschise, astfel încât, părinții și viitori elevi au putut sta de vorbă cu învățătorii.Evenimentul s-a întins pe parcursul a două zile, ieri fiind dedicată clădirii de pe strada Gheorghe Barițiu, în timp ce astăzi a fost rândul clădirii de pe strada Rațiu.

Directoarea școlii, Gianina Matei, ne-a declarat: „Ziua Porților Deschise este o tradiție, este foarte important ca viitorii elevi să ne viziteze școala, viitoarea clasă. De asemenea, le stăm la dispoziție părinților, bunicilor, dacă au anumite întrebări. În acest an școlar, avem și after-school, cerut de părinți. Unitatea școlară este foarte bine dotată, cu o bază materială foarte bună, cu niște cadre didactice foarte bine pregătite. Școala noastră oferă tot ceea ce este necesar pentru o educație optimă.”

Directoarea adjunctă de la „Teodor Murășan”, Carmen Szekely, a declarat: „În legătură cu înscrierea, este foarte important, ca în perioada 27 februarie – 16 martie, să vină să se înscrie, indiferent de circumscripția din care fac parte. În aplicația informatică, există o opțiune de întoarcere la școala de circumscripție, în cazul în care, la școala la care s-a înscris, nu mai există locuri libere.”

La școala „Teodor Murășanu” se va face o limbă străină (engleză), inclusiv din clasa pregătitoare.

 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...