Live Video
 

„Gala Micului Antreprenor” la Școala Ioan Opriș (Foto + Video)

modulo 550

terran 650

În această după-masă s-a desfășurat la școala „Ioan Opriș” din Turda, evenimentul „Gala Micului Antreprenor” o acțiune care a devenit o tradiție la școala din Micro II.

 

Elevii școlii au confecționat, alături de părinți, din diferite materiale, obiecte care să fie legate de sărbătorile de iarnă. Astăzi, în sala de sport a școlii, a fost organizat târgul, unde elevii au vândut obiectele confecționate.

Banii rezultați din această acțiune vor fi folosiți tot în interesul copiiilor, anul acesta urmând să fie dezvoltată rețeaua de internet care deservește școlii. Anul trecut, cu banii rezultați din cadrul aceluiași proiect, au fost cumpărate video-proiectoare, care sunt folosite în beneficiul elevilor.

În fiecare an facem acest proiect, împreună cu Asociația Părinților de la „Ioan Opriș”. Tot timpul, cei care produc diferite obiecte pe tematica Crăciunului, vor să cumpere de la celelalte clase. Anul trecut banii adunați au fost investiți în videoproiectoare, anul acesta vrem să dezvoltăm tot ceea ce ține de internet. Este important și pentru elevii și părinți faptul că petrec timpul împreună confecționând diverse obiecte, simțindu-se astfel magia Crăciunului.”, ne-a declarat unul dintre cadrele didactice prezente la eveniment.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...