Live Video
 

Sărbătoarea Crăciunului la Catedra de Estetica și igiena corpului omenesc

modulo 550

terran 650

La Colegiul Tehnic’’ Dr. Ioan Rațiu,, Turda s-a desfășurat activitatea ”Sărbătoarea Crăciunului la Catedra de Estetica și igiena corpului omenesc’’ în cadrul Proiectului, ’’Îndemânare și talent în estetică’’, Ediția a V-a în cabinetul de Estetica și igiena corpului omenesc, CAEJ 77, organizată de director prof. dr. Pasc Daniela, profesor coordonator de proiect Deaș Carmen Daniela și ms. inst.Pop Codruța- Marilena.

Participanți la activitate au fost profesori, părinți, elevi.
Un moment inedit a fost reprezentat de prezentarea portului popular din Sălciua, în deschiderea programului artistic, colinzi și scenetă.
Colindătorii au fost invitați din școlile partenere, profesori și elevi de la Școala cu clasele I-VIII ”Simion Pantea” Sălciua, jud. Alba. Programul artistic a constat în colinde susținute atât de gazde - eleve din clasa a X-a P, specializarea Frizer-coafor-manichiurist-pedichiurist, cât și de către oaspeți.
Colindele au reflectat deschiderea la multiculturalism, fiind cântate atât în limba română, engleză, franceză, germană, italiană, și spaniolă.
În partea a doua, elevele de la specializarea Frizer-coafor-manichiurist-pedichiurist și-au demonstrat abilitățile în domeniul Estetica și igiena corpului omenesc, vechea șezătoare a fost înlocuită cu coafarea părului și vopsirea unghiilor.
Mulțumim colaboratorilor: prof. Cuciureanu Adnana (Sălciua), prof. Mereu Rodica, prof. Ferenczi Carmen, Arsenescu Maria.
Întocmit, prof. Deaș Carmen Daniela


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...