fbpx

Scrie un comentariu

Zilele trecute la școara primară din Viișoara s-a petrecut un incident care a intrat în atenția Inspectoratului Școlar Județean Cluj.

Un elev ar fi fost lovit de profesorul de sport în timp ce se afla în pauza dintre ore. Părinții elevului au sesizat postul comunal de poliție, pe fir a intrat și Inspectoratul Șclar care a dispus efectuarea unei anchete interne la școala cu pricina.

Elevul de clasa a VIII, din Viișora a fost lovit cu brutalitate de către profesorul de sport, scrie publicația online Cluj Manifest. Băiatul afirmă că a ieșit pe poarta școlii, l-a lovit din greșeală pe profesorul de sport. Potrivit declarațiilor elevului, citat de Cluj Manifest, profesorul Crișan Tripon l-ar fi lovit pe elev cu capul în frunte. Părinții copilului au depus plângere atât la postul local de Poliție cât și la conducerea școlii și Inspectoratul Școlar Județean.

"S-a întâmplat în pauza de la ora 13.00. Am dat să ies din clasă în curtea şcolii, când l-am lovit din greşeală cu uşape profesorul de sport. M-a prins tare cu mâinile şi m-a lovit puternic cu capul în frunte", ne-a povestit în această dimineaţă copilul în vârstă de 14 ani.

Tatăl băiatului, Nicolae Szasz, spune că, imediat ce a aflat de incident, s-a deplasat la Postul de Poliţie din Viişoara, unde a făcut o plângere împotriva profesorului de sport. Şeful de post a fost cel care a şi anunţat, ulterior, Inspectoratul Şcolar Cluj de producerea evenimentului.

Contactată de TurdaNews, Andreea Coroian Goldiș, purtătoarea de cuvânt a ISJ Cluj a declarat că incidentul se confirmă și că va remite presei un punct de vedere oficial în acest sens. Potrivit afirmațiilor sale, la sediul inspectoratului nu a ajuns până în acest moment sesizarea părinților copilului.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate