marian morar
m install
nello construct

Start la tezele cu subiect unic!

zamblau eugen

Elevii claselor a şaptea şi a opta încep, săptămâna aceasta, tezele unice. Prima testare va avea loc astăzi, la limba şi literatura maternă, iar pe 3 decembrie este programată proba de limba şi literatura română. Teza unică la matematică va avea loc în data de 11 decembrie, iar elevii claselor a opta vor susţine şi o teză la alegere, la istorie sau geografie, pe 16 decembrie.

La nivelul judeţului Cluj sunt peste 1.400 de elevi care vor intra în focul examenelor şi  42 de şcoli în care se susţin tezele cu subiect unic şi sânt 10 centre de evaluare. Metodologia de organizare şi desfăşurare a tezelor cu subiect unic publicată de Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului arată că elevii sânt repartizaţi în ordine alfabetică pe şcoli şi, ulterior, pe săli. Notele obţinute la tezele cu subiect unic vor conta în proporţie de 50%, la admiterea în liceu. Elevii care nu participă la examene şi cei care nu promovează vor putea susţine tezele într-o sesiune specială, care va începe în februarie 2009.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2