fbpx

 
 
Scrie un comentariu

cristian adomnicai

Cristian Adomnicăi a evoluat timp de cinci sezoane la Potaissa Turda, fiind unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei turdene. Sucevean la origine, Adomnicăi evoluează acum pentru Botoșani.

Locuiește în orașul cu cele mai multe cazuri de infecții cu SARS-CoV-2, iar noi am stat de vorbă cu el pentru a afla care este situația acolo.

Reporter: Care este situația în Suceava, având în vedere multele cazuri care sunt în zonă?

Cristi Adomnicăi: Situația este destul de rea. Străzile sunt aproape goale, poliție peste tot, iar armata este la ieșire din zona de carantină unde te verifica. Chiar eu am pățit, nu am fost lăsat să ies din zona de carantină; voiam să ajung la părinții mei, să le duc medicamente.

R.: Cum te protejezi de acest virus?

C.A.: Mi-am făcut stocuri de mâncare dinainte de a se declanșa epidemia și încercăm să nu ieșim aproape deloc din casă, decât în cazuri extreme și atunci cu mască și mănuși. Dezinfectăm tot ce intră în casă.  Avem noroc că locuim la casă și stăm mult prin curte, așa că nu simțim prea tare carantina.

R.: Care este lucru „banal” de care îți este cel mai dor să îl faci?

C.A.: Îmi lipsesc plimbările de seara, cu familia prin cartier.

R.: Ai plecat de aproape două sezoane de la Turda. Care sunt cele mai frumoase amintiri de la Potaissa?

C.A.: Finalele de Challenge Cup. Bineînțeles, un loc mai aparte în ocupă finala câștigată contra grecilor de la AEK.

R.: Potaissa nu a fost niciodată un club cu un buget mare, care să își permită salarii de top. De ce crezi că au venit jucători foarte buni la Turda, inclusiv tu?

C.A.: Mi-a plăcut proiectul pe termen lung al domnului președinte Flaviu Sâsâeac, de aceea am luat-o ca pe o provocare și am acceptat contractul propus de club.

R.: Ce îți lipsește cel mai mult din Turda?

C.A.: În cinci ani, ajungi să te atașezi de oameni, de locuri. Turda a fost „acasă” pentru noi. Băiatul cel mare, care avea cinci săptămâni când a ajuns la Turda, atunci când veneam la Suceava în vacanță, spunea mereu că vrea acasă, la Turda.

R.: Joci la Botoșani, una dintre echipele favorite la promovare. Aștepți un duel cu Turda?

C.A.: După ce am trecut, în Cupa României, de echipa din Cluj, am vorbit cu domnul președinte Sâsâeac, despre un posibil duel între Botoșani și Turda, de aceea le-am urat succes în confruntarea lor cu Dinamo. N-a fost să fie, dar aștept următoarea intersectare.

R.: Transmite un mesaj suporterilor turdeni.

C.A.: Le mulțumesc că au fost un public deosebit, foarte pasionali și, totodată, educat. Au fost mereu alături de noi, indiferent de evoluția meciului. Rămâneți în continuare la fel; am fost mereu mândru de publicul turdean.

sursă foto: Mircea Roșca/Action Foto

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate