fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

radu lazar

Au trecut trei luni de la accidentarea lui Radu Lazăr, din meciul retur cu letonii de la TENAX Dobele. Diagnosticul pus de medici a fost unul dur pentru Radu, ruptură de ligamente.

Jucătorul născut la Turda este în plină recuperare și speră să revină cât mai repede pe teren.

Reporter: În primul rând, multă sănătate. Cum decurge recuperarea?

Radu Lazăr: Recuperarea decurge foarte bine, cel mai important, din punctul meu de vedere, este faptul că nu am momentan nicio durere la piciorul operat și pot face recuperarea la potențial maxim!

R.: Cât de greu este pentru un jucator profesionist să stea atat timp pe margine?

R.L.: Este destul de greu, ești angrenat în antrenamente, meciuri, deplasări și deodată toate astea nu mai exista în programul tău zilnic! Mulți dintre noi am mai trecut prin așa ceva, iar eu personal am încercat să iau accidentarea mea ca pe o încercare din care voi reveni mai puternic!

R.: Cum te-ai accidentat?

R.L.: M-am accidentat la meciul cu letonii de acasă, genunchiul mi-a fugit la aterizare! Am aflat, ulterior, că era o problema mai veche.

R.: Care sunt momentele cele mai grele din acest timp de pauza?

R.L.: Am încercat să iau accidentarea ca pe provocare. Kinetoterapia, fizioterapia și exercițiile fizice pe care le fac, încerc să le fac cu zâmbetul pe buze! Cele mai grele momente sunt cele în care nu sunt alături de băieți să sărbătorim victoriile sau să strângem rândurile după înfrângeri! E mult mai ușor din teren, decât din tribună. E o senzație urâtă, să știi că nu poți ajuta cu nimic decât cu vorbe!

R.: Când ai putea sa revii pe teren?

R.L.: În mod normal, ar trebui ca în șase luni să ajung la capacitate maximă, dar în funcție de multe alte lucruri această perioadă ar putea fi mai scurtă sau mai lungă!

R.: Ce îți lipsește cel mai mult?

R.L.: Îmi lipsește atmosfera din echipă, emoția unui meci pe teren propriu alături de suporterii noștri minunați. În general, îmi lipsește acțiunea.

R.: Transmite un mesaj suporterilor!

R.L.: Să vină la sală alături de noi, continuând să facă ceea ce știu ei mai bine, să ne susțină la fel de frenetic ca și până acum! Noi o să încercăm să-i răsplătim prin spectacol și victorii! Și cel mai important prin faptul ca indiferent de rezultat vom da mereu tot ce am avut mai bun din noi!

sursă foto: Mircea Roșca/Action Foto

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator