fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

mihai serban dita

Mihai Șerban Diță este unul dintre tinerii manageri care a reușit să dezvolte o companie, pornind de la zero. AMD Topografie SRL Turda, al cărei manager este, a devenit singura societate cu cea mai înaltă certificare în domeniul topografiei, din județul Cluj! Ce a însemnat 2019 pentru AMD Topografie și pentru el, ca antreprenor, aflăm chiar de la Mihai Șerban Diță, în interviul de mai jos:

Ne apropiem cu pași repezi de finalul anului 2019... Cum l-ați caracteriza, din punct de vedere al activității societății dvs?

Dupa cum bine stiti, principala noastra activitate este intocmirea documentatiilor cadastrale si topografice pentru rezolvarea problemelor funciare ale clientilor nostri.

Anul 2019 a fost un an cu foarte multe provocari, tinand cont de faptul ca am avut toate felurile de lucrari topocadastrale.

Aduc aminte acum de câteva proiecte extreme de importante, pe care le-am avut de-a lungul acestui an: Varianta de ocolire a orașului Beclean - unde am realizat tot ce înseamnă ”procedură pe Legea 255/2010 ”pentru exproprierile pentru cauză de utilitate publică, Parcul Industrial Bădeni - unde am realizat planurile topografice și ortofotoplanurile necesare avizelor pentru PUZ, Aeroportul Cluj Napoca unde am realizat planurile parcelare pentru întocmirea listelor necesare emiterii Hotărârii de CJ pentru expropriere, comuna Ploscoș - unde am realizat întabularea tuturor drumurilor din comună, Municipiul Turda și Câmpia Turzii - unde am realizat întabulări ale străzilor. Totodată, am reușit să încărcăm, în baza de date a Agenției de Cadastru și Publicitate imobiliară peste 1500 de imobile în cadrul Programului Național De Cadastru și Carte Funciară.

Pe lângă aceste proiecte importante pentru comunitățile lor, necesare dezvoltării acestora, am răspuns tuturor clienților persoane fizice care ne-au solicitat diverse tipuri de lucrări cadastrale, de la întabulări ale tererurilor și construcțiilor la dezmembrări și alipiri, planuri topografice pentru autorizații de construire sau marcarea limitelor de proprietate și trasarea axelor de proiectare pentru construcții noi.

Ce noutăți ați adus în 2019 pe piața serviciilor de topografie?

La finele anului 2018 am achiziționat o dronă pentru ca serviciile de calcule ale volumelor exploatate în carierele de piatră să fie realizate cât mai rapid și précis. În 2019 am dezvoltat această parte a serviciilor topografice, astfel încât clienții noștri care ne solicită acest serviciu primesc acum Rapoartele de exploatare într-un timp foarte scurt, de la 2-3 zile scăzând la câteva ore. Pe lângă aceste rapoarte, ei primesc și ortofotoplanuri, putând astfel vedea cum avansează exploatarea carierei.

Anii trecuți, AMD Topografie era societatea cu cea mai înaltă clasă de autorizare, la nivelul județului Cluj... Care este situația la finele anului 2019, într-un județ cu o dezvoltare puternică?

Deși au apărut noi competitori pe piața serviciilor cadastrale, suntem, în continuare, singura firmă de topografie și cadastru autorizată cu clasa I de lucrări în județul Cluj.

Dar ar fi bună și o explicație a ceea ce înseamnă acest lucru – să ai clasa I de lucrări înseamnă că, pe lângă faptul că echipa noastră este compusă din ingineri geodezi, avem și cele mai noi dotări tehnice, iar experiența noastră este foarte mare.

La ce s-ar putea aștepta clienții dvs în anul 2020, din punct de vedere al serviciilor oferite?

Nu există probleme funciare fără rezolvare. Să fie convinși de acest lucru. Găsim metodele de a le rezolva problemele pe care le au.

Ca în 2019, le vom oferi aceeași promptitudine, aceeași calitate și seriozitate și vom încerca să micșorăm și mai mult timpul în care răspundem solicitărilor. Acum programările pe teren se fac ”de pe-o zi pe alta”, adică astăzi clientul vine la noi cu solicitarea și mâine se merge la măsurat. Sper ca în 2020 să scurtăm acest timp și să reușim ca, atunci când clientul vine la noi – să și meargă la măsurat cu una dintre echipele noastre de teren.

În calitate de antreprenor, dacă ar fi să realizați o ”listă de dorințe” pentru 2020, care ar putea fi acestea?

Lista de dorințe este foarte simplă: îmi doresc să dezvolt societatea AMD Topografie, să creez noi locuri de muncă pentru tinerii absolvenți, iar clienții noștri să plece cu zâmbetul pe buze din biroul nostru.

amd topografie logo

Lucrări de cadastru și topografie. Singura firmă din județ cu cea mai mare clasă de autorizare ANCPI. 

Turda strada Dr Ion Rațiu nr 41 etaj 1
Tel: 0745 812 158 / 0758 200 437 www.amdtopografie.com

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator