m install
petlinii
nello construct

Interviu cu Puiu Vălean – omul care a înființat clubul de handbal Potaissa Turda

floris

În anul 2000, Puiu Vălean punea bazele clubului de handbal, Potaissa Turda, unul dintre cele mai importante cluburi de handbal masculin din România ultimului deceniu.

 

După trei sezoane în care s-a ocupat de destinele clubului turdean, domnul Vălean a plecat în străinătate și a lăsat clubul pe mâinile lui Flaviu Sâsâeac.

TurdaNews a stat de vorbă de Puiu Vălean, pentru a afla care este părerea sa în legătură cu Potaissa Turda.

„Clubul l-am lăsat pe mâini excelente, nici nu se putea mai bine. Când am plecat, am fost dezamăgit, dar după aceea, cum s-au legat lucrurile, nu putea să fie mai bine. Ce se întâmplă aici, e exemplu pentru toată țara, ce se întâmplă aici și la Suceava. ” a declarat Puiu Vălean.

Referitor la ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani la Potaissa, Puiu Vălean a declarat: „Când am pus bazele clubului, nu m-am gândit niciodată că Potaissa poate să ajungă aici. După ce a început să meargă bine, am sperat. Rezultatele le urmăresc tot timpul, partidele le pot vedea cele transmise de TurdaNews și cele transmise de EHF.”

Referitor la suporterilor, fondatorul clubului a declarat: „Prima dată când m-am întors acasă, în 2006, când aici nu se prea întâmpla mare lucru, am fost la un meci la Cluj și am găsit o sală goală și am zis că nu vreau să mai văd asta. Le-am spus atunci că pentru mine sportul, arta, teatru, muzică sunt un spectacol pentru public, dacă nu avem public, mai bine o lăsăm baltă. Cred că Turda e singura echipă din țară care joacă cu sala plină, meci de meci. Sportul ăsta își are rostul, se face pentru cineva, iar acel cineva se bucură și apreciază.”

Referitor la obiectivul pentru sezonul viitor, Puiu Vălean a declarat: „Îmi doresc un singur lucru: armonie. Atâta vreme cât băieții care joacă aici, chiar dacă sunt din toate colțurile țării, se simt bine și există armonie lucrurile vor merge bine. Trebuie să existe armonie în conducere, între suporteri și echipă. Atâta timp cât vă simțiți bine între voi, istoria a fost scrisă.”

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: