fbpx

Scrie un comentariu

Odată cu încheierea anului calendaristic 2017, echipa TurdaNews a hotărât să aibă o discuţie 1 la 1 cu primarul Municipiului Câmpia Turzii, Dorin Nicolae Lojigan, care a descris succint ce a însemnat pentru el acest un an şi jumătate de la momentul câştigării alegerilor. 

 

Prima întrebare adresată a fost: "În ce măsură funcţia de primar al Municipiului Câmpia Turzii v-a schimbat viaţa?". Puţin îngândurat, Dorin Lojigan ne-a mărturisit că într-o foarte mare măsură, exemplificând prin diferenţele ca de la cer la pământ între sistemul privat şi cel de stat. Totuşi, ceea ce l-a ajutat din experienţa profesională, aceea de avocat, a fost domeniul legislativ pe care îl stăpâneşte, pe de altă parte, existând o componentă semnificativă asemănătoare, respectiv munca cu oamenii, pe care ambele sistem o impun. 

Întrebat care au fost obiectivele pe care le-a atins în anul 2017 împreună cu administraţia locală, Dorin Lojigan a declarat că peste 99% din ceea ce şi-au propus cu un an în urmă a fost dus la bun sfârşit, şi a menţionat câteva dintre obiectivele majore:

- rezonarea Municipiului Câmpia Turzii, respectiv plata unor impozite mai mici pentru toţi cetăţenii (mai puţin zona centrală)

- popularea în totalitate a Parcului Industrial Câmpia Turzii (ca o urmare a impozitării reduse)

- inaugurarea a trei noi fabrici în spaţiul fostului combinat

- construcţia capelei de la Cimitirul 110

- introducerea în subteran a cablurilor electrice şi iluminatului public în zona centrală

- organizarea tuturor evenimentelor culturale, sportive, educaţionale propuse

- întăbularea a peste 70% din imobilele care aparţin Municipiului Câmpia Turzii ( Palatul Cultural Ionel Floşiu, toate şcolile şi grădiniţele, Liceul Victor Ungureanu, etc.). Motivul principal: nu se pot obţine nici un fel de finanţări fără a deţine calitatea de proprietar

- investiţiile masive în două mari domenii: sănătatea şi educaţia

O altă întrebare adresată primarului Dorin Nicolae Lojigan a fost cum ar descrie relaţiile de muncă pe care le are cu angajaţii primăriei. Răspunsul a fost unul surprinzător, dat fiind faptul că acesta a recunoscut existenţa unor conflicte în cadrul "familiei" după cum s-a exprimat el, însă consideră că "existenţa lor duce la o creştere a calităţii interacţiunii dintre oameni".

Primarul Dorin Nicolae Lojigan a mai adăugat faptul că vrea să le mulţumească celor care au avut şi au în continuare încredere în el, să le ureze sărbători fericite şi le doreşte ca anul 2018 să fie chiar mai bun decât anul 2017!

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator