fbpx

 
 
Scrie un comentariu

S-a născut la 30 noiembrie 1996, în orașul natal al lui Nenad Savic, Novi Sad, și începând cu această vară este jucătorul Potaissei. TurdaNews a stat de vorbă cu Nikola Arsenic, pentru a vedea care sunt planurile pe care le are tânărul jucător la echipa turdeană.

 

Reporter: Ce știai de handbalul românesc înainte să ajungi la Turda?

Nikola Arsenic: Știam despre Potaissa că a jucat finala Cupei Challenge. Tatăl meu a câștigat această competiție și am această ambiției de a câștiga competiția. Știu și de echipa națională, care este în creștere, mai ales după ce a venit Xavier Pascual. Cu siguranță, handbalul românesc va reveni, dacă se continuă pe aceeași linie, în topul mondial.

R.: Ești prima dată într-un campionat străin, cum ai caracteriza campionatul României?

N.A.: Este un campionat care se bazează pe forță, la fel ca și cel al Serbiei și asta îmi convine. Echipele din România sunt mai bune decât cele din Serbia, bugetele sunt mai mari și ambițiile în cupele europene sunt mai mari decât în Serbia.

R.: Cât de mult a contat, în venirea ta, faptul că Nenad Savic este aici?

N.A.: Tatăl meu a jucat cu Nenad în Serbia, în sezonul în care au câștigat Cupa Challenge. Este important pentru mine că este un jucător sârb la echipă. Mă ajută mult cu traducerea în limba sârbă, să înțeleg ce vorbește lumea în jurul meu.

R.: Care a fost prima ta impresie despre echipă?

N.A.: Toată lumea a fost foarte bună cu mine, m-au ajutat încă de la primul antrenament. Este un grup foarte unit și este o relație între jucători care te face să îți dorești să nu mai pleci. Mă simt foarte bine la Potaissa.

R.: Dar prima impresie despre oraș?

N.A.: Bineînțeles, toată lumea mi-a spus despre Salină, care este atracția principală aici. Turda este un oraș mic, dar foarte frumos, îmi place foarte mult cum e aranjat. Sunt zone foarte frumoase aici.

R.: Care sunt obiectivele tale la Turda?

N.A.: Vreau să joc cât mai bine, să cresc din punct de vedere handbalistic și, cine știe, să ajung într-un campionat puternic din vest. Vreau să fiu unul dintre cei mai buni handbaliști din Europa.

R.: Ce știi despre suporterii de la Turda?

N.A.: Mi-au spus colegii că aici la Turda, echipele adverse câștigă foarte, foarte rar. Știu că sala este plină meci de meci și e un adevărat vulcan. Abia aștept să începem meciurile oficiale.

R.: Ce ți-a plăcut cel mai mult aici?

N.A.: Am văzut poze cu Salina, îmi place mult cum arată și abia aștept să o vizitez.

R.: Care sunt hobby-urile tale?

N.A.: Îmi place mult să ascult muzică în timpul liber. De asemenea, îmi place mult baschetul și mersul pe bicicletă; din păcate, la Turda nu mi-am adus și bicicleta.

R.: Transmite un mesaj suporterilor.

N.A.: Îi așteptăm în număr cât mai mare la sală, să fie alături de noi. Să fie siguri că vom da totul pentru echipă și pentru oraș.

sursă foto: arhivă personală

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate