fbpx

Scrie un comentariu

SC Domeniul Public SA Câmpia Turzii are un nou director, în persoana lui Cristinel Sever Iuoraş. Acesta l-a înlocuit pe Constantin Jităraşu, iar acum are ca misiune reorganizarea şi schimbarea radicală a serviciilor prestate de societatea la care acţionar unic este Consiliul Local.

 

Pentru început, el a primit un sprijin de la bugetul local, în sensul în care s-a aprobat majorarea capitalului social al societăţii cu suma de 399.886,39 lei. Banii sunt destinaţi achiziţionării de utilaje, cunoscut fiind faptul că Domeniul Public suferă enorm la acest capitol.

 

Numai că, pe umerii lui Iuoraş atârnă acum o mulţime de probleme. Iarna grea a deteriorat o mare parte din străzi, iar lucrările de modernizare la infrastructura subterană obligă Domeniul Public la intervenţii. După finalizarea introducerii sistemelor de apă şi canalizare se doreşte asfaltarea arterelor pe care s-a intervenit în cadrul proiectului derulat de Compania de Apă „Arieş”. Executivul şi consilierii locali îşi doresc lucrări de calitate şi rămâne de văzut dacă Domeniul Public le va putea executa la nivelul cerinţelor.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate