fbpx

Scrie un comentariu

Şeful Staţiei de Epurare, Remus Filip şi inginerul Cornel Asaftei s-au aflat timp de două zile la Constanţa, acolo unde s-a desfăşurat un important seminar legat de managementul apelor uzate. European Experience of Urban Waste Water Treatment s-a desfăşurat între 29 şi 30 aprilie la Mamaia şi a reunit experţi în domeniu din mai multe ţări europene.

 

Evenimentul a fost organizat în colaborare cu Ministerul Mediului din România şi a fost un bun prilej pentru schimburi de experienţă. Au făcut prezentări reprezentanţi ai ministerelor de mediu din Germania, Scoţia, Irlanda, Belgia, Austria sau România.

 

„Având în vedere faptul că în curând vom beneficia şi noi de o staţie de epurare modernă, la cerinţele Uniunii europene, astfel de seminarii nu pot decât să fie benefice. Am fost extrem de impresionaţi de modul în care se lucrează în alte ţări şi de modul extrem de serios în care este tratat acest subiect în ţările Uniunii Europene. Suntem destul de departe ca tehnologie, dar graţie proiectului european derulat de Compania de Apă Arieş, cel puţin zona noastră va recupera foarte mult în acest domeniu”, a declarat Remus Filip într-o emisiune la ONE TV Turda.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate