fbpx

Scrie un comentariu

Preşedintele şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe şi Radu Bica, împreună cu directorul Aeroportului Internaţional Cluj, David Ciceo, au susţinut o conferinţă de presă în care au fost abordate probleme legate de situaţia la zi a acestui obiectiv aflat în subordinea forului judeţean.

 

Alin Tişe a prezentat faptul că Aeroportul Internaţional Cluj este singurul din România care a obţinut, până în acest moment, din partea Ministerului Transporturilor certificarea ca aeroport internaţional conform noii proceduri elaborate de Guvern, astfel încât va putea asigura zboruri pentru spaţiul Schengen începând cu anul 2011. În acelaşi timp, au fost abordate şi proiectele de dezvoltare în perspectivă a aeroportului, cu accent pe construirea noii piste de 3.500 de metri, proiect pentru care în acest moment sunt în derulare procedurile de expropriere.

 

Obţinerea gradului de aeroport internaţional era foarte importantă pentru Cluj, deoarece odată cu intrarea în spaţiul Schengen la sfârşitul lunii martie 2011 nu se vor putea opera zboruri în acest spaţiu decât de pe aeroporturi clasificate ca fiind internaţionale.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate