fbpx

Scrie un comentariu

Consiliul Judeţean Cluj împreună cu Serviciul Public Judeţean „Salvamont” Cluj, instituţie aflată în subordinea Consiliului Judeţean, participă cu un stand comun la Târgul de turism montan şi aventură "Mocăniţa", care se desfășoară în perioada 10-11 mai 2010 la Casa de Cultură a Studenților (CCS) din municipiul Cluj-Napoca.

 

 La standul Consiliului Judeţean din holul central al parterului Casei de Cultură a Studenţilor pot fi admirate pe parcursul celor 2 zile, în intervalul orar 10.00 - 18.30, echipamente specifice tehnicilor de salvare montană precum şi echipamente de escaladă şi alpinism. Totodată, în cadrul standului vor fi distribuite materiale informative - pliante şi fluturaşi, cu cele mai importante obiective turistice montane din judeţul Cluj.

 

Tot aici vor rula, pe un ecran, filmuleţe realizate de Consiliul Judeţean pentru promovarea mai multor atracţii turistice din judeţ – Cascada Vălu Miresii - Răchiţele, Castelul Banffy din Bonţida, Cetatea Bologa, Rezervaţia Naţională „Cheile Turzii”, Salina Turda, etc. O atracţie importantă a acestui stand o va reprezenta cursul interactiv de resuscitare care va fi realizat de o echipă de medici clujeni în colaborare cu angajaţi ai Serviciul Public Judeţean „Salvamont” Cluj.

 

„Participarea cu standuri proprii în cadrul târgurilor specializate de turism a devenit o constantă în activitatea Consiliului Judeţean. Considerăm că potenţialul extrem de ridicat al zonelor şi obiectivelor turistice din judeţul nostru trebuie pus în evidenţă şi valorificat prin toate modalităţile. De asemenea, ne-am preocupat în permanenţă să asigurăm condiţiile necesare în vederea oferirii unor servicii de salvare montană la cele mai înalte standarde, astfel încât să putem vorbi cu adevărat de un turism practicat în maximă siguranţă”, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate