m install
petlinii
nello construct

Protecţia Consumatorilor a amendat societatea RDS-RCS, din cauza ofertelor de tip „păcăleală”

floris

Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Cluj, a primit în ultima perioadă 30 de reclamaţii care vizau un operator economic furnizor de servicii de televiziune prin cablu, telefonie şi internet.

 

 În urma verificărilor s-a constatat că acestea erau întemeiate. Sancţiunea aplicată se ridică la 30.000 lei dar s-a propus şi încetarea practicilor comerciale incorecte semnalate.

 

Reclamaţiile făceau referire la faptul că operatorul în cauză, după încheierea contractelor nu a înţeles să respecte termenii stipulaţi în document şi nu a furnizat echipamentele contractate motivând că firma nu are capacitatea necesară pentru furnizarea tuturor aparatelor de telefonie.

 

Alt consumator avea contract din anul 2007 iar în anul 2010 a intrat în posesia unui modem de internet care funcţiona la o altă viteză decat cea specificată în documente, fapt ce duce la imposibilitatea conectarii la internet. Deoarece contractul din 2007 a fost reactualizat fără consimţământul scris al petentului, totusi acesta de bună credinţă a solicitat rezilierea lui, făra a primi un răspuns….

 

O serie de reclamaţii se referă la faptul că serviciile oferite de furnizor au fost suspendate cu toate că petenţii au făcut dovada plăţii facturilor prin bancă. De asemenea, mai mulţi consumatori au încheiat contracte pentru furnizare servicii, promiţăndu-li-se instalarea în termen de 10-15 zile a serviciilor dar nici după trecerea a 90 de zile acestea nu au fost instalate, fiind astfel induşi în eroare. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: