fbpx

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

Scrie un comentariu

Oficialii companiei Bechtel au transmis Inspectoratului teritorial de Muncă Cluj o adresă prin care comunică faptul că va proceda la concedierea colectivă a 1915 angajaţi. Deciziile individuale de concediere vor fi emise în perioada 6-30 aprilie.

 

Oficialii companiei au explicat că decizia a fost luată din cauza datoriilor pe care Guvernul le are către constructorul Autostrăzii Transilvania, a incertitudinii care planează asupra finanţării din acest an, dar şi a faptului că pentru realizarea porţiunii Turda - Câmpia Turzii nu are nevoie decât de 300 de persoane.

 

 

Guvernul României datora celor de la Bechtel 220 de milioane de euro, din care au fost plătiţi la începutul acestei săptămâni puţin peste 70 de milioane de euro. Premierul Emil Boc a declarat că săptămâna viitoare va avea o întâlnire de lucru cu oficialii companiei constructoare pentru a stabili programul de lucru din acest an. Emil Boc susţine că porţiunea Turda - Câmpia Turzii va fi gata în acest an. Premierul a mai spus că datoriile se vor achita până în luna aprilie şi că există posibilitatea ca pe lângă porţiunea Turda - Câmpia Turzii să se realizeze şi circa 16 kilometri de la Gilău spre Oradea.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate