marian morar
m install
nello construct

Avram Gal la discuţii cu un indian a cărui avere este estimată la 5 miliarde de euro

zamblau eugen
floris

Consilierul senatorial Avram Gal s-a întors din vizita efectuată în India, în calitate de vicepreşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie România-Singapore. Scopul acestei deplasări a fost stabilirea unor parteneriate între oamenii de afaceri români şi cei din India, respectiv prezentarea oportunităţilor existente pe piaţa românească pentru potenţialii investitori indieni.

 

În vizita sa la Bombay, Avram Gal a avut o întâlnire cu omul de afaceri indian, Sankets, a cărui avere este estimată la circa 5 miliarde de euro, fiind un important investitor în domeniul imobiliar, în mai multe ţări de pe mapamond.

 

Avram Gal a discutat despre posibilitatea investirii în România atât cu Sankets, cât şi cu alţi oameni de afaceri indieni, posibili investitori, cu care a avut întâlniri. Le-a explicat acestora posibilităţile pe care le au ca investitori în România, având în vedere că ţara noastră este încadrată în Comunitatea Europeană şi, din această postură, pot fi atraşi foarte mulţi bani prin finanţări. Problema este că firmele româneşti nu pot asigura întotdeauna cofinanţarea solicitată, dar firmele puternice de afară au această posibilitate şi pot intra în parteneriate cu firmele româneşti.

 

Omul de afaceri indian s-a arătat interesat de posibilitatea unor investiţii în România. În luna aprilie el va veni în vizită în ţara noastră, iar Avram Gal va încerca să-l convingă să viziteze şi municipiul Câmpia Turzii, prezentându-i oportunitatea unei investiţii în parcul industrial din localitate.

 

Avram Gal a fost însoţit în India şi de soţia sa, Ani, cu care, în timpul liber, a vizitat celebrele studiouri cinematografice "Bollywood", unde se produc sute de filme, anual. "E extraordinar ce poţi să vezi acolo. E o ţară a contrastelor. Sunt oameni foarte bogaţi şi alţii care dorm pe stradă", a comentat Avram Gal.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: