fbpx

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

Scrie un comentariu

Consilierul senatorial Avram Gal s-a întors din vizita efectuată în India, în calitate de vicepreşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie România-Singapore. Scopul acestei deplasări a fost stabilirea unor parteneriate între oamenii de afaceri români şi cei din India, respectiv prezentarea oportunităţilor existente pe piaţa românească pentru potenţialii investitori indieni.

 

În vizita sa la Bombay, Avram Gal a avut o întâlnire cu omul de afaceri indian, Sankets, a cărui avere este estimată la circa 5 miliarde de euro, fiind un important investitor în domeniul imobiliar, în mai multe ţări de pe mapamond.

 

Avram Gal a discutat despre posibilitatea investirii în România atât cu Sankets, cât şi cu alţi oameni de afaceri indieni, posibili investitori, cu care a avut întâlniri. Le-a explicat acestora posibilităţile pe care le au ca investitori în România, având în vedere că ţara noastră este încadrată în Comunitatea Europeană şi, din această postură, pot fi atraşi foarte mulţi bani prin finanţări. Problema este că firmele româneşti nu pot asigura întotdeauna cofinanţarea solicitată, dar firmele puternice de afară au această posibilitate şi pot intra în parteneriate cu firmele româneşti.

 

Omul de afaceri indian s-a arătat interesat de posibilitatea unor investiţii în România. În luna aprilie el va veni în vizită în ţara noastră, iar Avram Gal va încerca să-l convingă să viziteze şi municipiul Câmpia Turzii, prezentându-i oportunitatea unei investiţii în parcul industrial din localitate.

 

Avram Gal a fost însoţit în India şi de soţia sa, Ani, cu care, în timpul liber, a vizitat celebrele studiouri cinematografice "Bollywood", unde se produc sute de filme, anual. "E extraordinar ce poţi să vezi acolo. E o ţară a contrastelor. Sunt oameni foarte bogaţi şi alţii care dorm pe stradă", a comentat Avram Gal.

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate