fbpx

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

Scrie un comentariu

Directorul regiei locale de transport public de persoane, Alin Popescu, şi-a prezentat demisia din funcţia de director al RATL, iar de la 1 martie va părăsi regia, urmând a ocupa un post de director la o societate privată, respectiv Dachim SRL.

Alin Popescu şi-a prezentat demisia în Consiliul de Administraţie al regiei în urmă cu o lună, însă susţine că nimeni nu l-a contactat după depunerea demisiei.

 

Situaţia regiei este destul de ciudată. Deocamdată, regia asigură transportul local de persoane, deoarece societatea care a ocupat locul II la licitaţie (o societate din Alba Iulia) a contestat în instanţă desemnarea drept câştigător al societăţii Tours Claus SRL, iar termenul a fost stabilit pentru 21 aprilie 2010. Până la stabilirea finală a câştigătorului licitaţiei, RATL va continua să facă transportul public de persoane.

 

Licitaţia a fost câştigată de Tours Claus SRL, care a făcut oferta cea mai bună, respectiv un preţ de 1 leu/călătorie, preluarea a 70% din costurile întreţinerii parcului auto şi a salarizării şi preluarea angajaţilor regiei. Iniţial, societatea din Alba Iulia a depus contestaţie la Comisia Naţională de Soluţionare a Constestaţiilor, dar aceasta i-a respins solicitarea de reanalizare a modului în care s-a stabilit câştigătorul. Ulterior, societatea din Alba Iulia s-a adresat Curţii de Apel Cluj.

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate