fbpx

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

Scrie un comentariu

Potrivit Ordonanţei de Urgenţă adoptate marţi de Executiv, angajatorii care încadrează în muncă şomeri, în cursul anului 2010, vor putea beneficia, pe o perioadă de 6 luni, de scutirea de la plata contribuţiilor de asigurări sociale aferente şomerilor încadraţi, datorate de angajatori potrivit legii.

 

„Sperăm ca şi prin măsura de astăzi să putem ajuta economia românească şi firmele, să putem ajuta oamenii să îşi găsească mai uşor un loc de muncă. Această măsură nu este una izolată, ea este parte a unui pachet care vizează susţinerea mediului de afaceri, susţinerea economiei naţionale, pentru a putea depăşi mai uşor această perioadă de criză şi pentru a pregăti relansarea economică”, a mai afirmat primul-ministru, Emil Boc.

 

 

Condiţiile pe care angajatorii trebuie să le îndeplinească pentru a beneficia de aceste facilităţi sunt de a încadra, indiferent de tipul contractului, persoane din rândul şomerilor pe locuri de muncă nou create, nu vacante, şi de a menţine în activitate pe o perioadă de cel puţin 12 luni de la data angajării. Angajatorii vor beneficia de scutirea la plată a contribuţiilor de asigurări sociale aferente şomerilor dacă angajează persoane provenind din rândul şomerilor înregistraţi la agenţiile pentru ocuparea forţei de muncă cu minimum 3 luni înaintea deciziei de angajare şi care nu au avut raporturi de muncă cu respectivii angajatori în ultimele 6 luni premergătoare angajării.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate