fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

Reţeaua germană Lidl a preluat reţeaua magazinelor de tip discount Plus din România, care numără 94 de magazine de acest gen. Unul dintre ele se află în Câmpia Turzii, lângă subtraversarea cu calea ferată.

 

Recent, cei de la Lidl au achiziţionat şi benzinăria Baril, pe care au demolat-o cu scopul de a face un magazin în acea zonă.

 

Tengelmann, compania care a deţinut magazinele Plus, şi-a vândut toate reţelele din Euriopa de Vest, în perioada 2007-2009 şi era clar că acelaşi lucru se va întâmpla şi în România. Iniţial, negocierile s-au purtat cu francezii de la Carrefour, dar acestea nu s-au concretizat.

 

Conform înţelegerii, preluarea Lidl se va realiza cu tot cu personalul actual al celor de la Plus.

 

Lidl este o reţea de magazine foarte cunoscută în Occident şi foarte apreciată de mulţi consumatori, atât prin preţurile destul de mici, cât şi prin calitatea produselor. Va fi interesant ce se va întâmpla după deschiderea magazinului Lidl la Turda, deoarece cei de la Kaufland sunt situaţi la câteva sute de metri. Ori, se ştie, Kaufland practică preţuri mai mari la Turda, comparativ cu alte supermarketuri din aceeaşi reţea, din Cluj Napoca (de exemplu), probabil şi datorită absenţei unei concurenţe pe piaţa locală turdeană.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate