fbpx

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

Scrie un comentariu

Angajaţii societăţii Lapp Insulators SA Turda (fostă Ceramică II) au intrat astăzi în grevă japoneză, purtând pe braţ o banderolă albă, în semn de protest faţă de conducerea societăţii şi de nerezolvarea unor probleme ridicate de sindicatul din unitate.

 

Angajaţii susţin că s-a apelat la această formă de protest din cauza salariilor foarte mici şi a faptului că nu sunt create condiţii optime pentru cei circa 400 de angajaţi ai societăţii.

 

În plus, angajaţii susţin că de luni se va intra în 75%, respectiv şomaj tehnic, pe motiv că nu există comenzi. "Sunt comenzi. Noi producem numai pentru export, înbsă probabil cu această şmecherie vor să obţină anumite facilităţi de la Guvern, că am înţeles că pot fi scutiţi de la plata unor contribuţii la bugetul de stat", a precizat un angajat, sub protecţia anonimatului.

 

Am încercat să contactăm conducerea companiei, însă la telefoanele companiei nu răspunde nimeni. Din acest motiv (dacă nici emailul transmis nu a ajuns), îi rugăm pe cei din conducerea sociuetăţii să ne transmită un punct de vedere oficial referitor la această situaţie, iar TurdaNews va insera declaraţia în cadrul ştirii.

 

Lapp Insulators SA este noua denumire a fostei unităţi Ceramica II (Izocer SA), care la un moment dat a fost preluată de grupul Argillon. Societatea aparţine de un grup american. Societatea turdeană produce peste 100 de tipuri de izolatori de înaltă tensiune şi are o importanţă mare în cadrul grupului american de firme, deoarece în celelalte fabrici nu se pot produce anumite tipuri de izolatoare, din cauza lipsei de echipamente. Circa 95% din producţia societăţii se livrează la export, principalele pieţe fiind în Europa de Vest şi în America.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate