marian morar
m install
nello construct

Finanţări pentru IMM-uri de la Alpha Bank România

zamblau eugen
floris

Alpha Bank România a contractat un împrumut în valoare de 50 milioane EUR de la Banca Europeană pentru investiţii pentru finanţarea intreprinderilor micii şi mijlocii. Creditele acordate în cadrul acestui program se adresează  proiectelor de investiţii din domenii precum agricultură, industrie, servicii, dar şi pentru investiţii prioritare din infrastructură, energie, protecţia mediului, industrie, sănătate, educaţie etc.

 

 

Valoarea maximă a unui împrumut ce poate fi accesat în cadrul acestui program este de 12,5 milioane EUR, iar costul total al unui proiect nu trebuie să depăşească 25 milioane EUR.

 

“Sectorul IMM reprezintă o prioritate strategică pentru Alpha Bank România. Banca a implementat o abordare dedicată acestui segment prin care în mod activ a personalizat şi a extins gama de  servicii şi produse destinate dezvoltării IMM-urilor. Prin intermediul noului împrumut BEI, Alpha Bank îşi va continua strategia de susţinere a antreprenorilor din România”, a precizat Sergiu Oprescu, preşedinte executiv Alpha Bank România.

 

Alpha Bank România este una dintre primele bănci din România care a susţinut dezvoltarea segmentului intreprinderilor mici şi mijlocii, prin accesarea unor linii de credit de la Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare în anul 2001 şi ulterior, în anul 2003. Peste 700 de antreprenori au beneficiat de sumele accesate de Alpha Bank România în cadrul facilităţii de finanţare pentru IMM-uri de la BERD.

 

Mai multe detaliii referitoare la programele de finanţare pentru IMM-uri pot fi solicitate în oricare dintre unităţile băncii.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: