marian morar
m install
nello construct

La finele lunii vom avea o certitudine în privinţa operatorului de transport în comun la Turda

zamblau eugen
floris

Licitaţia organizată la finele anului 2009 pentru alegerea celei mai bune oferte şi implicit a operatorului care va asigura transportul de persoane la Turda a fost contestată, iar acum de aşteaptă decizia Comisiei Naţionale de Soluţionare a Contestaţiilor.

 

 

Potrivit directorului tehnic al Primăriei Turda, Emil Dardai, răspunsul este aşteptat la finele lunii ianuarie 2010, atunci când expiră cele 30 de zile în care comisia va evalua    solicitările participanţilor la licitaţie, mai exact a celor care au venit cu argumente împotriva deciziei în urma căreia clujenii de la Tours Claus SRL  au fost declaraţi câştigători.

 

Reamintim cele cinci firme care s-au bătut pentru a câştiga dreptul de-a efectua transportul de persoane la Turda: RATL Turda, SC Autotrust Corporaţion SRL Cluj Napoca, Societatea de Transport Public S.A din Alba Iulia, SC. Maxi Taxi Trans SRL Turda şi SC Tours Claus SRL Cluj Napoca. Câştigător a fost Tours Claus SRL Cluj Napoca.

 

RATL Turda a fost descalificată din licitaţie deoarece înregistrează datorii de câteva miliarde de lei vechi la bugetul de stat.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: