fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

skiathos

Zborul spre una dintre cele mai îndrăgite destinații de vacanță din Grecia, este operat de către compania aeriană Tarom începând din 29 mai, în fiecare zi de sâmbătă. 

Skiathos, o insulă grecească minunată, cu peste 65 de plaje cu nisip fin și ape cristaline, artă culinară delicioasă și peisaje spectaculoase este destinația perfectă pentru vacanța de vară

Turiștii români își pot petrece vacanța în Skiathos dacă au dovada unui rezultat negativ de la un test PCR efectuat cu cel mult 72 de ore înainte de intrarea în Grecia sau dacă sunt vaccinați cu ambele doze, cu cel puțin 14 zile înainte de plecare. În ambele situații este necesară prezentarea unui document doveditor în limba engleză.

Reamintim că în incinta Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj și-a început activitatea un centru de testare pentru depistarea infecției cu virusul Sars-Cov2, amplasat în zona publică a Terminalului Plecări.

Rezultatele testelor sunt transmise în format electronic atât în limba română cât și în limba engleză. Centrul de testare din incinta aeroportului este deschis între orele  09:00 și 20:00. 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate