fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

beneficii absolventi

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Cluj informează absolvenţii de învățământ din promoţia 2021 că sunt aşteptaţi să se înregistreze în evidenţele instituţiei, pentru a beneficia de toate serviciile puse la dispoziţie de agențiile pentru ocuparea forței de muncă, în scopul integrării acestora pe piaţa forţei de muncă.

Absolvenţii instituțiilor de învățământ care se înregistrează în evidenţele agenţiilor pentru ocuparea forței de muncă în raza cărora își au domiciliul, ca persoane aflate în căutarea unui loc de muncă beneficiază de servicii gratuite de informare şi consiliere profesională, medierea muncii, servicii de formare profesională, precum și de măsuri de stimulare a ocupării (prime).

Astfel, în conformitate cu art. 80 din Legea 76/2002, angajatorii care încadrează în muncă, pe durată nedeterminată absolvenți ai unor instituții de învățământ, primesc lunar pe o perioada de 12 luni, respectiv 18 luni pentru persoanele cu handicap, pentru fiecare absolvent încadrat, o suma în cuantum de 2.250 lei.

Alte informații sunt afişate pe site-ul instituției www.anofm.ro 

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate