m install
petlinii
nello construct

Bosch deschide un centru de vaccinare în cadrul fabricii pentru componente auto electronice din Cluj

floris

Bosch, lider global în furnizarea de tehnologii și servicii, continuă lupta împotriva răspândirii pandemiei Covid-19 și se alătură inițiativei Instituției Prefectului Județului Cluj,  care vizează reducerea ratei de incidență în județ, prin găzduirea unui centru de vaccinare în cadrul fabricii din Cluj, începând cu 26 aprilie.

Centrul va asigura accesul facil la imunizare pentru toți angajații Bosch din regiune, precum și pentru toți angajații furnizorilor externi Bosch, care își desfășoară activitatea zilnică în cadrul unității de producție. De asemenea, noul centru de vaccinare va fi disponibil și pentru alte două companii amplasate în parcul industrial Tetarom III. În plus, fiecare angajat poate înregistra pentru vaccinare un membru al familiei sau o persoană cu care locuiește.

Centrul este gestionat și coordonat de către Ministerul Apărării Naționale și de Comitetul național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva COVID-19. Personalul medical specializat și pregătit corespunzător va monitoriza cu atenție întregul proces de imunizare, iar persoanele cărora li se va administra vaccinul vor fi înregistrate oficial în Registrul Electronic Național de Vaccinări.

„Sănătatea și siguranța angajaților noștri este o prioritate de top pentru noi și, în timp ce observăm răspândirea constantă a virusului, considerăm că vaccinarea reprezintă un pas important spre sfârșitul pandemiei și revenirea la o viață normală”, a afirmat Monica Constantinescu, directorul comercial al fabricii Bosch din Cluj. „Bosch a menținut o legătură strânsă cu autoritățile statului, pentru a sprijini campania națională de vaccinare. De aceea, am primit cu deschidere propunerea inițiată de Instituția Prefectului Județului Cluj de a organiza un centru de vaccinare în cadrul locației nostru din parcul industrial Tetarom III,” a adăugat Constantinescu.

Sănătatea angajaților reprezintă o prioritate pentru Bosch

Bosch s-a concentrat în mod prioritar pentru a menține sănătateași siguranța angajaților săi, implementând astfel o gamă largă de măsuri de protecție și de prevenție. Astfel, compania și-a putut continua activitatea și a putut asigura în continuare locurile de muncă pentru miile de persoane angajate pe plan local. Unitatea de producție din Cluj a urmărit îndeaproape criza sanitară și a introdus în mod constant măsuri noi în acord cu recomandările oficiale. În plus, compania a acordat o atenție deosebită comunicării interne active și transparente, pentru a crește gradul de conștientizare a importanței măsurilor preventive, atât în viața profesională, cât și în cea personală.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: