fbpx

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

plan incadrare tetarom V 1

Consilierii județeni au adoptat bugetul pentru acest an, suma se ridică la 1.584.784.350 lei. Unele proiecte însă au rămas fără finanțare, printre acestea și Parcul Industrial Tetarom V de la Luna.

Bugetul general al Judeţului Cluj pe anul 2021 a fost adoptat de majoritatea consilierilor județeni, primind 29 de voturi „pentru”. 38,65% din buget este alocat funcționării, iar 61,35% pentru dezvoltare.  

Proiectele care rămân fără finanțare în acest an sunt: Tetarom V, Park and Ride-ul de la Aeroport, Parcul Etnografic „Romuls Vuia” dar și  modernizarea sediului CJ Cluj.

Tetarom V este o asociere între unitățile administrativ-teritoriale Luna și Câmpia Turzii, Consiliul Județean Cluj și Tetarom S.A. Entitățile menționate, au convenit să demareze împreună un nou proiect de investiții care să vină în întâmpinarea investitorilor români și străini dornici să-și maximizeze potențialul de business în județul Cluj. În acest sens, terenul pe care se va construi TETAROM V are o suprafață de 115 ha și se află în intravilanul comunei Luna, amplasamentul fiind situat în imediata vecinătate a traseului autostrăzii A3 Brașov–Târgu-Mureș–Cluj–Oradea.

Anul trecut bugetul general al județeului a fost de 1,4 miliarde lei, mai mic cu 76,5 milioane de lei faţă de anul 2019, când a fost de 1,48 miliarde lei (315 milioane de euro).

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate