fbpx

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

profi monaco

În data de 29 aprilie are loc deschiderea magazinului sub noul format Monaco în Campia Turzii strada 1 Decembrie 1918 fără număr colț cu Tudor Vladimirescu.

Fostul PROFI de rebranduiește astfel, devenind mai atractiv pentru cumpărători. Noul concept de magazin, care anunță direcția în care rețeaua PROFI urmează să se dezvolte, este un “prototip” ce va fi implementat treptat în actualele și în viitoarele magazine PROFI, testându-se anumite concepte, sortimentație de produse, layout-uri, proceduri etc, iar parte dintre acestea, lucrurile care se vor dovedi că vor avea succes vor fi permanentizate la nivelul întregii rețele, creându-se, astfel, un mod propriu de operare pentru PROFI, diferit față de ceilalți retaileri.


„Implementăm în toate noile magazine ceea ce am testat și s-a dovedit că funcționează, ca de exemplu aranjamentul magazinelor, politica de prețuri, procesele de lucru cu personalul, felul în care expunem produsele și multe altele. Astfel ne formăm propriul nostru model de operare” transmit reprezentanții magazinului.

Noul concept store, denumit intern “Monaco”, nu va aduce schimbări majore în materie de design, însă schimbările vor veni la nivel de operare: reguli interne în magazin, layout, procese de muncă, comunicare cu clienții, politică de prețuri (vezi schimbarea sloganului PROFI: “zilnic prețuri mici”), uniformă lucrători comerciali, sistemul de remunerare și de și de motivare a întregului personal etc.
Un plus de peste 1.300 de produse.

“Conceptul de magazin deja încorporează cele mai reușite experiențe de până acum, iar ceea ce a funcționat sub așteptări a fost înlaturat, în timp ce peste 1.300 de produse îi împrospătează sortimentul față de magazinele Profi actuale.
Astfel, acum gama de produse Bio a crescut considerabil, iar produsele locale sunt mult mai bine reprezentate, oferind consumatorilor din Ploiești gusturile lor preferate, ca să menționăm doar câteva dintre noutăți”, au declarat reprezentanții PROFI.

Noul magazin răspunde și misiunilor proximitate și top-up, prin obișnuitele zone de pâine, lactate, ouă, snacks-uri, dulciuri, ulei, conserve, vin și bere, detergenți, produse de îngrijire a locuinței, legume și fructe, precum și cu vitrina asistată unde sunt puse în vânzare carne și mezeluri. Așadar din 29 aprilie, clienȚii fostului PROFI sunt invitați să calce pragul „noului MONACO”.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate