fbpx

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

171770305 4151118528253251 4700800324041101436 n

Avram Gal a reușit să-l coopteze în echipa de implementare a proiectului imobiliar Transilvania Smart City, care se va dezvolta la Cluj-Napoca, pe Sorin Chiriță, primul City Manager al Capitalei.

”Am reușit sa-l aduc pe domnul Sorin Chiriță, primul City Manager al Capitalei, pentru a oferi consiliere in vederea implementării soluțiilor smart pentru cel mai mare proiect imobiliar din România, denumit Transilvania Smart City ce va include10.000 de apartamente, un mall, şcoli, supermarketuri, un hotel şi un aparthotel, spaţii de birouri, parcuri şi săli de conferință.

Se va dezvolta un adevărat oraș inteligent având o strategie în care toate tehnologiile smart city vor fi integrate coerent. Acest ansamblu rezidențial va avea si ultima generație de tehnologii smart energy. De exemplu, tehnologia de monitorizare a clădirilor este esențială pentru reducerea consumului energetic, bazându-se pe un PC, un soft și un server ce colectează datele de intrare și de ieșire. Datele de intrare permit controlarea temperaturii, umidității, schimburilor de aer, fluxul de curent, încărcarea/descărcarea bateriilor, etc. Automatizarea clădirilor se împarte în mai multe categorii: programe de control logic (PLCs), sisteme de control a rețelei și sisteme de unitate terminală (controlează iluminatul, sistemul de ventilație, pompă de căldură, sistemul PV, dispozitive simple, etc. De altfel, și sistemele HVAC utilizate în clădiri vor avea încorporate un soft inteligent de control care va fi integrat în programul de automatizare și control al clădirilor, ducând astfel la un management energetic pentru toate sistemele și dispozitivele instalate.

Transilvania Smart City, conceput ca un mic oraș, va dispune de rețea de stații rapide de încărcare pentru masini electrice, transport public electric (terestru si pe cablu) si diverse aplicații pentru telefoanele mobile. Soferii vor putea vedea pe aplicații care sunt locurile libere de parcare, iar nivelurile de poluare şi zgomot vor fi identificate prin senzori.”, a precizat Avram Gal, 

Potrivit informațiilor postate pe propriul site, Sorin Chiriță s-a născut în Constanta la data de 20 mai 1978. Este licențiat în știinte economice, psihologie și drept. Are un masterat în drept și absolvent de studii postuniversitare de specializare în management.

De asemenea, a absolvit cursurile de management al infrastructurilor critice, dezvoltare regională durabilă, evaluarea proprietăților imobiliare, achiziții publice, managementul proiectelor, urbanism, evaluarea proiectelor, mediere și psihopedagogie.

Transilvania Smart City este un proiect imobiliar pe 350.000 mp, care va avea 10.000 de apartamente, mall pe 100.000 mp, școală, grădiniță, creșă, supermarketuri, un hotel și un aparthotel, spații de birouri, parcuri și săli de conferință, zonă de recreere, socializare și plimbare, un amfiteatru, dar și un heliport.

Avram Gal este consultant în cadrul proiectului Transilvania Smart City, pentru demararea și finalizarea proiectului deținut de SDC Imobiliare și controlat de omul de afaceri Ștefan Berciu.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate