fbpx
Scrie un comentariu

ctpark

CTP, cel mai mare dezvoltator şi administrator pe termen lung de parcuri industriale şi logistice premium din România şi din Europa Centrală şi de Est fondat de olandezul Remon Vos, anunţă investiţii de 200 mil. euro până la finalul anului.

Dezvoltatorul va investi în parcurile logistice din Bucureşti, Timişoara, Turda, Sibiu şi Piteşti. 

Potrivit Ziarul Financiar, Grupul CTP este cel mai mare proprietar-dezvoltator de spaţii indus­triale şi logistice de clasă A din Europa Centrală şi de Est. Portofoliul grupului este format din 6 milioane mp de pro­prietăţi de clasă A amplasate în 100 de locaţii strategice din şase ţări din Europa Centrală şi de Est.

În urmă cu două luni, compania a demarat lucrările unei noi clădiri în cadrul CTPark Bucharest West, spațiul fiind închiriat de Quehenberger Logistics, firmă care operează acti­vi­tatea logistică a Brico Depot România, retailer deţinut de grupul Kingfisher, conform ZF.

Grupul CTP este cel mai mare proprietar-dezvoltator de spaţii industriale şi logistice de clasă A din CEE. Portofoliul grupului este format din 6 milioane de metri pătraţi de proprietăţi de clasă A amplasate în 100 de locaţii strategice din şase ţări din Europa Centrală şi de Est. 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator