fbpx

Diagnosis desktop

Diagnosis mobile

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

1 Comentariu

WhatsApp Image 2021 04 02 at 20.32.30

Un grup de investitori arabi au participat azi la o discuție privind proiectul Transilvania Smart City, reprezemtat de Avram Gal, în calitate de consultant pentru demararea și finalizarea proiectului deținut de SDC Imobiliare și controlat de omul de afaceri Ștefan Berciu.

Avram Gal a intrat într-un parteneriat cu investitorii arabi, care s-au arătat interesați de piața din România, în urma unor discuții purtate la mijlocul lunii martie 2021. Discuțiile s-au purtat cu Mr Shahzad Mahmood (MD FGL Dubai), Mr Roohullah Ramzan (CEO MJB GROUP Dubai) și Mr Hemat Akbar (MD SORGEX GROUP Romania).

Citește și:

Avram Gal le deschide piața din România investitorilor arabi din Dubai

Transilvania Smart City este un proiect imobiliar pe 350.000 mp, care va avea 10.000 de apartamente, mall pe 100.000 mp, școală, grădiniță, creșă, supermarketuri, un hotel și un aparthotel, spații de birouri, parcuri și săli de conferință, zonă de recreere, socializare și plimbare, un amfiteatru, dar și un heliport.

În urmă cu mai bine de o săptămână, Avram Gal a avut o întâknire și cu cel mai important jucător de pe piața construcțiilor din Franța, reprezentantul societății Bouygues Construction, care s-a arătat interesat de acest proiect amplu, a cărui valoare este estimată la aproape 1 miliard de euro.

Citește și:

Avram Gal aduce cel mai puternic jucător pe piața construcțiilor din Franța, într-un proiect imobiliar la Cluj, în valoare de 1 miliard de euro!

WhatsApp Image 2021 04 02 at 20.32.30 1

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Tudor · 10:00 03.04.2021
  Saptamana trecuta cind a aparut stirea cu Bouygues , am postat ca Gal din 2 in doua saptamani are noi parteneri si nimic... 
  Acum parca se leaga ! 🕵
  Daca i iasa ; BRAVO LUI! Toata stima 
  Daca nu ; acelasi om de ani de zile America , Emirate , Ierusalem... si nimic . Plimbari si afaceri de miliones pentru oras si comunitate Romanii de pretutindenii...
  Sincer sper sa i iasa , cel putin isi da interesu omu , da de da de 

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate