fbpx

Diagnosis desktop

Diagnosis mobile

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

imagini mici slider produse hipermarketuri 1

Producătorul de seminţe Agrosel din Câmpia Turzii, controlat de antreprenori locali, a făcut în 2020 investiţii atât creşterea capacităţilor de producţie, cât şi eficientizarea livrărilor către clienţi, în valoare de 1,68 milioane de lei şi are în plan în acest an să investească încă 7,4 milioane de lei, potrivit reprezentanţilor companiei, anunță ZF.ro.

„Pentru începutul lunii aprilie este prevăzut a fi pus în funcţiune un utilaj de ultimă generaţie pentru producerea de plicuri de hârtie, care ajunge la viteza de 400 plicuri/minut. În urma acestei investiţii, Agrosel, pe lângă activităţile de cercetare-ameliorare varietăţi noi, selecţie şi menţinere varietăţi tradiţionale, prelucrare şi ambalare, va produce în regim propriu şi plicurile în care vor fi comercializate aceste seminţe”, au declarat oficialii companiei, pentru sursa citată.

Compania din Câmpia Turzii este singura societate privată cu capital autohton care face ameliorare de hibrizi de legume şi unul dintre cei mai mari producători de seminţe de legume, flori şi gazon din România şi din Europa Centrală şi de Est. 

Societatea face constant investiții care vizează dezvoltarea capacității de producție, dar și în eficientizarea distribuției către clienți.

„A fost achiziţionat şi pus în funcţiune un utilaj nou pentru prelucrarea amestecurilor de seminţe de gazon, în saci tip poşetă, de 1 şi 2 kg. În prezent, Agrosel poate ambala mixturile de seminţe de gazon în orice tip de ambalaj. Această investiţie, plus relocarea şi automatizarea liniei de producere a amestecurilor de seminţe destinate gazonului ornamental sau plantelor furajere, fac ca, în prezent, Agrosel să poată produce şi prelucra peste 1.000 tone seminţe/an”, au spus oficialii Agrosel, pentru aceeași sursă.

Semințele Agrosel se găsesc în rețeaua Lidl, dar și în retailul tradițional. De asemenea, semințele sunt exportate și peste hotare.

În anul 2020, când multe societăți și-au redus activitatea sau au trimis oameni în șomaj, Agrosel Câmpia Turzii a făcut... angajări.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate