fbpx

Icon Scrie un comentariu

1 Ratl 5293Cele cinci firme care s-au bătut pentru a câştiga dreptul de-a efectua transportul de persoane la Turda, au trecut prin „ciurul” comisiei de evaluare. Este vorba despre: RATL Turda, SC Autotrust Corporaţion SRL Cluj Napoca, Societatea de Transport Public S.A din Alba Iulia, SC. Maxi Taxi Trans SRL Turda şi SC Tours Claus SRL Cluj Napoca.

 

 

 

Directorul tehnic al Primăriei Turda, Emil Dardai a declarat că, în urma licitaţiei şi a selecţiei de oferte a fost stabilit drept câştigător Tours Claus SRL din Cluj Napoca ca fiind operatorul care cu data de 1 ianuarie 2010 va asigura un transport de o mai bună calitate la Turda.

 

Asta dacă nu sunt contestaţii...Pentru că în termen de trei zile ele pot fi depuse, deci până miercuri 16 decembrie.

 

„Cei de la Tours Claus SRL sunt favoriţi. În final au rămas două firme, ceilalţi fiind eliminaţi pentru neconformităţi. Tours Claus şi cei din Alba Iulia s-au dovedit cei mai viabili, dar în urma analizelor tehnice şi financiare, clujenii au obţinut un punctaj net superior”, explică Dardai.

 

Argumentele firmei câştigătoare fac referire la revedenţă (mai mare), la preţul biletului care va fi de 1 leu şi la faptul că vor suporta şi costurile abonamentelor gratuite oferite pensionarilor, veteranilor de război şi celolrlalte categorii defavorizate, bani care până acum erau alocaţi de la bugetul local, iar acum cei de la Tours Claus SRL s-au angajat să acopere aceste cheltuieli în proporţie de 70%.

 

„În caietul de sarcini a existat o prevedere specială ce vizează angajaţii RATL şi parcul de maşini al regiei, iar cei care au participat la licitaţie s-au obligat să preia personalul – aici mă refer la şoferi şi autobuzele", mai spune directorul tehnic al primăriei Turda.

 

La ora actuală RATL Turda are circa 150 de angajaţi. În urmă cu ceva timp 40 de persoane au fost disponibilizate de la regie din rândul muncitorilor de la atelierul de reparaţii a încasatoarelor şi a controlorilor ca urmare a faptului că societatea avea serioase probleme financiare.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator